52درصد از تولیدات باغی کشور مربوط به مازندران است
بابک مؤمنی، در گفتگویی بر اهمیت حیاتی معاونت بهبود تولیدات گیاهی در توسعه و پایداری بخش کشاورزی استان تأکید کرد.
مؤمنی با اشاره به نقش کلیدی این معاونت در افزایش بهرهوری، ارتقای کیفیت محصولات و حفظ منابع طبیعی، بر ضرورت حمایت و تقویت این بخش تأکید نمود.
به گزارش سارخبر به نقل از حرف آنلاین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در خصوص وضعیت معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: استان مازندران با توجه به موقعيت خاص اقليمي، تنوع آب و هوائي و برخورداري از باران سالانه و پراكندگي مناسب در محصولات مختلف و دشتهای وسيع در قسمت جلگهای، از مناطق حاصلخيز و كشاورزي ايران ميباشد كه حدوداً داراي 664هزار و 926 هكتار سطح زیر کشت اراضي (زراعي و باغی) میباشد.
وی افزود: در مازندران انواع محصولات زراعي نظير برنج و گندم، پنبه، دانههای روغني و … محصولات باغي چون مركبات و ساير محصولات ديگر كشت ميشود و در برخي از محصولات نيز از موقعيت ممتازي برخوردار است.
مؤمنی بابیان اینکه از مجموع سطح زیر کشت استان 68.14 درصد به محصولات زراعي سالانه و 31.86 درصد به كشت محصولات دائمي (عمدتاً مركبات) اختصاص دارد افزود: محصول مهم و استراتژيك در بخش زراعت، برنج میباشد كه 42.23 درصد توليد كشور بوده كه داراي مقام اول ميباشد.
وی ادامه داد: همچنين اين استان از توليدكنندگان عمده مركبات بوده كه تقريباً 51.4 درصد توليد كشور را به خود اختصاص داده و داراي رتبه اول میباشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران خاطرنشان کرد: از محصولات باغي ديگر نيز میتوان كيوي را نام برد كه ازجمله میوههای تازه است و 51.84 درصد توليد كشور به اين استان اختصاص دارد، ضمن اينكه مازندران صاحب اولين رتبه در توليد گلهای آپارتمانی (گلدانی) در ميان استانهای كشور محسوب میشود.
وی گفت: استان مازندران در توليد دانههاي روغني نیز 4.29 درصد سهم كشور را به خود اختصاص داده است.
برچسب ها :بابک مومنی ، تولید کیوی در مازندران ، تولیدات باغی در مازندران ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ، سارخبر ، سارنیوز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0